Vertrouw op ons
voor jouw transport

Onze werkwijze

Bij Transportbedrijf Koos van Gaalen weten we hoe belangrijk het is om op tijd te zijn. Als ervaren transporteur staan we voor stiptheid en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om het vervoeren van dagverse groenten en fruit van kwekers naar groothandels, of van handel naar retailers, wij zorgen ervoor dat alles op tijd op de juiste plek is. Je kan bij ons voor alles terecht: volle wagens, maar ook een enkele pallet. Met onze specialisatie in groepagediensten zijn we een grote speler in de markt. Daarnaast bieden we ook distributiediensten voor levensmiddelen naar supermarkten. Moet jouw vracht de zee over? Geen probleem. Onze chartertrekkers brengen jouw trailer op tijd naar de boot. Waar je ook heen gaat, wij zorgen ervoor dat de vracht op tijd is.

Slagkracht

We staan bekend om onze slagkracht. In de afgelopen jaren hebben we ons wagenpark aanzienlijk uitgebreid tot ruim 50 eigen vrachtauto’s. Zo hebben we genoeg capaciteit om alle vervoersopdrachten aan te kunnen. In drukke seizoenen werken we samen met een vast netwerk van transportpartners, zodat we geen ‘nee’ hoeven te verkopen aan onze klanten. Bij ons kun je erop vertrouwen dat we jouw zending op tijd afleveren.


Snel schakelen en strakke planning

In de vroege ochtenduren tref je onze vrachtwagens bij de bekende tuinbouwgebieden (logistieke knooppunten). De producten zijn ’s middags al op weg naar de boot. ’s Ochtends worden ze geoogst en ’s middags zijn ze al op weg naar Engeland, dankzij ons vervoer. Verser kan bijna niet. Door onze efficiënte planning en ruime capaciteit kunnen we snel schakelen.

Samen bereik je meer

Samenwerking staat bij ons centraal. We hebben een uitgebreid landelijk netwerk. Daarom zijn we voor veel klanten de huisvervoerder. We houden de lijnen kort en communiceren duidelijk, zodat klanten weten dat we er altijd voor hen zijn. Jouw product ligt op tijd in de schappen, dankzij onze goede samenwerking.

 

Behoefte aan een betrouwbare partner in transport? Bel onze afdeling planning. We helpen je graag.