Transportbedrijf Koos van Gaalen neemt Van der Hout Transport over

 "Hun druktes buiten het groentenseizoen"
Transportbedrijf Koos van Gaalen neemt Van der Hout Transport over

Tholen - Transportbedrijf Koos van Gaalen heeft Van der Hout Transport overgenomen. Ongeveer de helft van de auto's en de mensen gaan rijden onder de paraplu van Koos van Gaalen Transport. "We zitten natuurlijk op hetzelfde ABC-terrein en hebben snel gehandeld toen we hoorden van het faillissement van Van der Hout, want er waren meer serieuze gegadigden", vertelt Arco van Gaalen.

 

"Van der Hout Transport is een bedrijf dat al bijna tachtig jaar bestaat. Sommige klanten bedienen ze al veertig jaar. Zij blijven dan ook onder de oude naam rijden. Kees van der Hout senior en junior komen bij ons in het pand, dus voor hun (binnenlandse) klanten zal er niet veel veranderen", vertelt Arco. "Wij gaan er keihard aan werken dat het nog beter wordt. Van der Hout kan straks beschikken over een veel groter wagenpark en kan daardoor een nog betere service verlenen. Alleen hun buitenlandse activiteiten zullen we voor een groot deel afstoten."
 

Van der Hout Transport hield zich met name bezig met het transport van bloembollen. "Zij werken in een compleet ander segment. Dat seizoen is net gestart en loopt ongeveer tot maart. Hun druktes liggen buiten het groentenseizoen en dat maakte voor ons de overname bijzonder interessant", besluit Arco. "Ons wagenpark bestond al uit veertig wagens en zal dus uitgebreid worden met nog eens vijf stuks. Tevens zijn we er trots op om in deze - voor transport zware tijden - toch nog een aantal mensen hun baan kunnen laten behouden."

 

Lees volledige artike op AGF.nl

Rellebel