Graydon Financieel Gezond Award 2014

Transportbedrijf Koos van Gaalen BV wint Graydon Financieel Gezond award in 2014

Ieder jaar reikt Graydon de Financieel Gezond award uit. Een prijs voor Nederlandse bedrijven die aan de strenge criteria voor financiële gezondheid voldoen. De award is een financieel kwaliteitskeurmerk van Graydon en is gebaseerd op omzetcijfers, jaarcijfers, kredietwaardigheid, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie.
 
Transportbedrijf Koos van Gaalen BV wint Graydon Financieel Gezond award in 2014Transportbedrijf Koos van Gaalen BV wint Graydon Financieel Gezond award in 2014
 
Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven heeft de financiën dusdanig op orde dat ze zich ‘financieel gezond’ kan noemen. Met gepaste trots kunnen we hierbij melden dat  Koos van Gaalen BV volgens Graydon in deze top van financieel gezonde bedrijven behoort en dat we de Graydon Financieel Gezond award hebben ontvangen!
 
Wij zijn ervan overtuigd dat we met een uitstekende service en een ‘no nonsence mentaliteit’ je kunt onderscheiden in de markt” aldus Arco van Gaalen, die met zijn vader Koos de directie voert.
 
Verantwoord zaken doen
De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. De award laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. Onze relaties kunnen zonder zorgen met ons blijven samenwerken. In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.
 
Koos van Gaalen Transport BV heeft een vloot van 45 vrachtwagens en met een aantal vaste charters is het met zo’n 50 eenheden een van de grotere spelers in de regio op het gebied van groenten en fruittransport.
Al meer dan 40 jaar worden er dagverse  producten bij de kwekers geladen en afgeleverd bij de betere handelshuizen in de regio Westland en Bleiswijk/Waddinxveen. Tevens hebben zij het Milieu Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan, mede door forse investeringen in nieuwe trucks met milieuvriendelijkere motoren en minder CO-2 uitstoot.
Rellebel