Drie nieuwe Euro 6 Scania’s voor Koos van Gaalen.

Met deze investering staan Koos en Arco van Gaalen met 45 eigen vrachtwagens weer helemaal gesteld voor seizoen 2014. Ook zullen er deze week 3 nieuwe trailers afgeleverd worden zodat we over voldoende capaciteit beschikken om aan de steeds maar toenemende vraag te voldoen. "Tevens zijn wij er nog steeds erg trots op om als eerste transportbedrijf van het Westland het Keurmerk Transport en Logistiek Nederland te hebben behaald", vertelt Arco van Gaalen, zie ook www.keurmerktenl.nl.


"Ook is daar in 2013 het Ecostars certificaat aan toegevoegd met de maximale 5 sterren! Dit betekent dat wij als bedrijf alleen nog maar met de schoonste motoren rijden, d.w.z de minste Co2 uitstoot en dus ook met de wagens overal de milieuzones in de binnensteden mogen betreden voor de fijnmazige distributie en broodtransport", vervolgt Arco.

 

Eerste 3 Scania's Koos van Gaalen Eerste 3 Scania's Koos van Gaalen

 

"Ook wordt er fors geïnvesteerd in ons personeel. Dit jaar zijn ze door middel van een chauffeursdag weer geheel bijgeschoold en hebben ze bijna allemaal de benodigde uren behaald voor de Code 95. Tevens zijn alle wagens vorig jaar uitgerust met een Track and Trace system zodat de wagens optimaal gevolgd kunnen worden en zo maximaal mogelijk kunnen worden ingezet. Door onze capaciteit van wagens, maximale service en betrouwbaarheid hebben wij een groot aantal klanten waar wij het transport al vele jaren voor mogen verzorgen. Wij blijven positief vooruitkijken en zien de toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet!"

 

 

bron: AGF.nl

Rellebel