Wagenpark uitgebreid met Euro6 trekker

De DAF XF trekker is de eerste nieuwe XF Euro 6 voor Transportbedrijf Koos van Gaalen en is geheel uitgevoerd in de vernieuwde huisstijl van het bedrijf. Deze trekker is afgeleverd op de dag van het 40 jarig jubileum van het bedrijf. Deze XF is uitgerust met de Paccar MX-13 motor met 460 pk, gekoppeld aan de geautomatiseerde AS-Tronic 12-versnellingsbak. In onze werkplaats hebben we de trekker verder opgebouwd met o.a. een LED opbouw, 3 toplampen en CLANG laadinrichting. Daarnaast is de wagen volledig in de kleuren van Koos van Gaalen gespoten.

 

De FTG XF105 trekker is uitgerust met een gestuurde en hefbare voorloopas voor optimale wendbaarheid en aslastverdelingen. De aandrijving wordt verzorgd door de 460 pk sterke motor, met ATe technologie, in combinatie met de AS-Tronic.

 

De DAF FAN CF85 bakwagen is uitgevoerd in de huisstijl van The Greenery. De gesloten carrosserie is verzorgd door de firma Heiwo. De koeling wordt aangedreven door de motor PTO. Deze DAF is uitgerust met de 360 pk sterke motor met ATe technologie.

 

Euro6 Koos van Gaalen Euro6 Koos van Gaalen Euro6 Koos van Gaalen Euro6 Koos van Gaalen Euro6 Koos van Gaalen Euro6 Koos van Gaalen

Rellebel